Velo como el rayo

Clown, Malabars i Manipulació d’objectes. Aquest espectacle busca l’humor, la sinceritat i la complicitat amb l’espectador, que empatitza des del primer moment sense necessitat de grans muntatges. Tracta de les aspiracions d’un treballador comú, que somia a convertir-se en algú especial.

Tornillo Magic Clown

Que ja no saps que fer? Que t’avorreixes del teu ser? No preocupes xiquet, que ha arribat el “Tornillo Magic Clown”. Va arribar l’hora del flow… Va arribar “Tornillo Magic Clown”. comença la funció! És un pallasso senzill, divertit i juganer, encara que és alguna cosa codony i una miqueta fanfarró.

Ha Batut Circus

Ha Batut és el nom d’un divertit personatge que està disposat a batre els diferents rècords que s’ha proposat. Tres personatges diferents en un només, Habatut és…LA ULTIMA GENERACIÓ DE L’ESPORT!! Un espectacle amb missatge social i pro deporte sa no competitiu.

BatuClown

Percussió en directe, clown, malabars, acrobàcies sobre les xanques, bicis d’una roda, equilibris… dels artistes aconsegueix el gaudi de grans i xicotets. Tot això es mescla amb una senzilla i al mateix temps divertida dramatúrgia, que fa d’aquest espectacle en les seues dues versions itinerant i escenari o plaça, una divertida marea de circ que ens transporta pel món de la fantasia.
Amb opció de contractar únicament la part musical batucada.

Circo Gafado

Espectacle circ teatre i màgia, divertit i sorprenent Dos personatges recorreran amb molt d’humor i circ contemporani, una història sobre la companyonia i el suport mutu, captivant al públic amb les seues màgiques peripècies. “Tot depén del cristall amb el qual es mire”.

Amor d’Àvia

Un desfasat artista de circ es veu obligat a treballar amb la inestimable ajuda de la seua mare de huitanta anys! Una més que retirada artista que lluny de quedar-se a casa, segueix la carrera del seu fill ajudant-lo en el que faça falta i en el que no fa falta… també. El seu caràcter i al mateix temps la seua dolçor ens demostraran que no sols és important ser el millor artista.

Gala de Circ Contemporani

Espectacle de varietats circenses on un Mestre de Cerimònies dinamitza de manera divertida i molt entretinguda l’espectacle, creant una atmosfera i energia comuna juntament amb el públic mentre dona pas a l’escenari a artistes amb números de circ sorprenents. Gran format de circ contemporani que recorre les tècniques circenses amb fascinants actuacions. Que totes juntes ens transmetran moltíssima emoció, diversió i fantasia.
Adaptable a diferents llocs, escenaris i pressupostos.

PercuFoc Circ

Impressionant espectacle itinerant amb espectaculars parades en el recorregut acordat. Especialistes en el maneig del foc que amb els seus moviments coreogràfics amb la cridanera banda de percussió amb els seus irresistibles ritmes. Tot això deixara al públic boca obert amb una experiència inoblidable. Acrobàcies, malabars amb foc, faquir llança focs, xanquers. Experts manipuladors d’objectes en flames, que amb tota seguretat aconseguiren el gaudi de grans i xicotets. (Espectacle sense pólvora)

Llum de Foc

Llum de Foc Espectacle de circ contemporani, dansa i malabars de foc La màgia del foc, la dansa i la música es reuneixen amb la singular ballarina malabarista. El resultat, un espectacle autèntic i genuí ple de matisos indis, flamencs, àrabs i mediterranis. Dansa a la Llum del Foc. Espectacle d’autora.

Estel·lar

Emocionant espectacle de dansa acrobàcia aèria en teles, cércol i trapezi, especialment creat per a representar dins de jornades a l’aire lliure, realització de fires i esdeveniments culturals. Espectacle d’autora.