Gala de Circ Contemporani

Espectacle de varietats circenses.

El Mestre de Cerimònies dinamitza de manera divertida i molt entretinguda l’espectacle, creant una atmosfera i energia comuna juntament amb el públic mentre dona pas a l’escenari a les artistes amb números de circ sorprenents.
Gran format de circ contemporani que recorre les tècniques circenses amb fascinants actuacions. Que totes juntes ens transmetran moltíssima emoció, diversió i fantasia.

Recorden, en el circ res és impossible.

Aquesta Gala agrupa professionals de les Arts Escèniques valencianes, dedicats a la realització i disseny d’espectacles. La nostra proposta inclouen totes les tècniques de nou Circ. Teatre-Circ, “Clown”, Malabars, Diàbolos, Equilibris, Acrobàcies i Acrobàcies Aèries, Magic-Contac (manipulació d’objectes amb màgics efectes visuals).

El nostre treball es caracteritza per la gran interacció amb el públic, creant un clima agradable i festiu. Destinat a estimular, divertir i captivar la imaginació de totes les edats i tipus de públic.

El Nou Circ és un món de fantasia, on l’impossible es converteix en real i la imaginació se suma a la raó, al riure i la por, la sorpresa i el misteri, l’explosió de la llum, del color i de la música ens transporta a un univers d’emocions.

Entre el passat i el present, entre el xou i la competició el major espectacle de món està a punt de començar. No s’espanten si en començar el món es transforma i es tornen d’ell en braços de la infància eterna.

Exterior o en sala

Dues possibilitats d’espectacle complet, 60 o 90 min.

Espectacle de varietats circenses, adaptable a pressupost, espai escènic i versió DIA o NIT, nombre d’artistes i duració, tècniques aèries, tipus d’espai escènic, tipus de públic o esdeveniment.

Baraka Circ ho ofereix exclusivitat, cura i professionalitat en cadascuna de les seues creacions.

Característiques i necessitats tècniques:
Núm. Artistes: 4 a 7
Punt de llum per a equip de so 220v 2500w mínim.
Punt de llum per a equip de llums 6.000w mínim en el seu cas.
Espai escènic: Exterior/Interior 9 x 8 m mínim.
Camerinos amb espills i aigua.

Autor: BARAKA CIRC
Direcció: JORGE PASTOR
Música: BARAKA
Idioma: Castellà o Valencià
Tipus públic: Tots els públics
Duració minuts: 60 / 90 min.

Actuaciones destacadas

  • Festival de nou Circ a la ciutat de València «Circ VoraMar» 2016 y 2019
  • Festes Populars de Vallada, València. 2020
  • VI Centenari de la construcció del castell de Marcilla, Navarra 2021
  • Mostra d’Arts Escèniques de Carrer. La Pobla de Vallbona 2022